Stud. jur. life – fra den studerendes perspektiv

Del med andre
Facebook
LinkedIn
Email
stud. jur. life

Vi har udviklet featuren ’Stud. Jur. Life’ som en reaktion på de studerendes bekymringer omkring deres fremtidig karriere. Hvad kan jeg bruge jurauddannelsen til? Hvor kan jeg finde et arbejde? Hvordan er arbejdsmiljøet på de helt store advokatkontorer? – er blot nogle af de spørgsmål de studerende stiller os.

Studiemiljøundersøgelsen på Det Juridiske Fakultet fra 2019 viser i forlængelse heraf et alarmerende højt tal for studerende, som oplever et stort pres for at få de rette erfaringer og kvalifikationer på CV’et og som er usikre på de faglige forventninger til dem.

Det vil My Law Story gøre noget ved. Derfor har vi lanceret denne serie, hvor vi følger jurastuderende på deres arbejdspladser. Vi ønsker at vise et nuanceret billede af danske arbejdspladser, som ansætter studentermedhjælpere. Hvilke arbejdsopgaver kan de studerende forvente at få og hvad kræves der af en stud. jur. på arbejdspladsen?

Der er masser af spændende arbejdspladser i Danmark, som ansætter jurastuderende. Hvis du arbejder et sådant interessant sted, så tag skridtet og vis det frem.

For meget mere My Law Story kan du blive medlem her. Du kan også følge os på Facebook, Linkedin, YouTube og Instagram.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *