Du skal logge ind for at få adgang til dette indhold.Bliv medlem nu


Få adgang til et juridisk univers, som styrker din dannelse, uddannelse og ikke mindst din trivsel.
Med adgang til over 250+ videoer klæder vi dig på til et liv i balance.Digital Legal Learning


Skal du til eksamen?
Den klarer vi sammen.

Med faglige videoer i juridiske fag, kan du få en pause fra bøgerne samtidig, at du bliver klogere.

Digital Legal Learning er en digital læringsserie, hvor en dygtig formidler forklarer essensen af en juridisk problemstilling. Du får et overblik over centrale emner i de fag, du skal til eksamen i. Du kan også se tidligere eksamensforberedende kurser.

Personal Talks


Kom tæt på fremtrædende jurister i disse personlige talks.
Igennem åbne og ærlige samtaler får vi indblik i deres studietid, og hvordan de balancerer karrieren i hverdagen.

Vi inviterer jurister med vidt forskellige erhvervsbaggrunde og deltager du i de fysiske events, får du mulighed for selv at stille spørgsmål.

Legal talks


Forskning er vildt spændende, men kan være svær at gå til.

Vi gør forskningen let tilgængelig i vores Legal Talks, der er fyldt med aktuelle og væsentlige juridiske problemstillinger.
Vi har talks om bl.a. handelskrige, ubådsdrabet, domstolsprøvning og asyl. Du kan også deltage i de fysiske events og få mulighed for selv at indgå i en uformel dialog med de førende forskere.

Stud. Jur. Life


Tag med os og få indblik i juridiske jobs og studiejobs, når vi besøger spændende arbejdspladser sammen med dem, der arbejder der.

Stud. Jur. Life er en serie, hvor vi følger studerende og jurister i deres hverdag på studiet og på arbejdspladsen. Vi finder ud af, hvordan det er at arbejde, lige præcis dér, hvor de arbejder.
Serien giver indblik i hvilke faglige forventninger, erfaringer og kvalifikationer, det juridiske arbejdsmarked efterspørger.