presse

Der er en stor opmærksomhed omkring My Law Story. Vi er modige, innovative og ambitiøse. I det følgende kan du læse flere artikler om os. Du er også velkommen til at kontakte os for et interview. Skriv i så fald til contact@mylawstory.org

advokatwatch.dk

Jurafirma indgår samarbejde med Kammeradvokaten

Poul Schmith/Kammeradvokaten bliver ny samarbejdspartner hos My Law Story, der arbejder for diversitet i advokatbranchen og for trivslen blandt jurastuderende.

Samarbejdet indebærer blandt andet, at advokat hos Kammeradvokaten Sofie Schrøder-Andreasen laver en såkaldt digital learning feature inden for obligationsretten, skriver My Law Story på Linkedin.

Dlapiper.com

Samarbejde med My Law Story

“Ligestilling og diversitet er blandt de gennemgående agendaer for My Law Story’s aktiviteter – agendaer vi i DLA Piper ønsker at sætte endnu større fokus på.” 

My Law Story

advokatwatch.dk

Jurastuderende om formandsskifte i Bech-Bruun: "Det virker meget forfriskende"

“Med formandsposten til Anne sender Bech-Bruun et stærkt signal om, at de arbejder aktivt på at styrke diversiteten  ikke blot i partnerkredsen men også i topledelsen. Respekt for det,” siger Sabba Mirza i en kommentar til AdvokatWatch.

advokatwatch.dk

Endnu et advokatfirma bliver sponsor for jura-startup

Mazanti-Andersen indgår en sponsor- og samarbejdsaftale med iværksætterfirmaet My Law Story, skriver parterne på Linkedin.

My Law Story, der blev stiftet i 2018 af Sabba Mirza, arbejder blandt andet for diversitet i branchen og for at styrke trivslen blandt jurastuderende og jurister, og den indsats vil Mazanti-Andersen “bakke op om og sætte endnu større fokus på”, skriver advokatfirmaet.

advokatwatch.dk

Diversitetsdebatten i den juridiske branche nåede i denne uge Christiansborg

Kvindelige jurister skal springe over vaskemaskiner på deres karrierevej, mens mænd har fri passage. Sådan lød det blandt andet torsdag, da debatten om diversitet i advokatbranchen fandt vej til Christiansborg.

Selvom der er bred enighed om, at der mangler ligestilling og diversitet i særligt toppen af den juridiske branche, står det sløjt til. Det blev endnu engang slået fast til en konference torsdag, der blev afholdt af den juridiske iværksættervirksomhed My Law Story.

uniavisen.dk

Hun formidler retshistorien i små film med Ditlev Tamm

Sabba Mirza, der er fra Københavns Universitet, har udviklet et videokoncept, hvor en dygtig formidler behandler et emne inden for den til tider kringlede jura på et kvarters tid. Videoerne er målrettet de cirka 950 førsteårsstuderende på Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet, men mange andre har haft lyst til at se med:
»På Facebook kan jeg se, at den første serie om retshistorie fra 2020 er blevet set af over. Det siger noget om interessen og behovet for digital videoformidling af juridiske fag,« siger Sabba Mirza.

 

Sabba Mirza

advokatwatch.dk

Jura-startup får stort advokatfirma som hovedsponsor

Den juridiske iværksættervirksomhed My Law Story får advokatfirmaet DLA Piper som hovedsponsor, skriver begge parter på Linkedin.

My Law Story, der er stiftet af Sabba Mirza i 2018, arbejder blandt andet for diversitet i branchen og for at styrke trivslen blandt jurastuderende og jurister.

 
Sabba Mirza

advokatwatch.dk

Alt blev aflyst hos jura-startup: "Den første tanke var, at det her overlever vi slet ikke"

Der var lagt op til et af årets store begivenheder for iværksættervirksomheden My Law Story, da firmaet havde inviteret over 100 jurastuderende til event hos Gorrissen Federspiel 18. marts.

Men da statsminister Mette Frederiksen (S) få dage forinden lukkede Danmark ned, trak det med et slag tæppet væk under arrangementet.

 
Sabba Mirza Trivsel

djoefbladet.dk

De studerende havde det så skidt, at Sabba måtte gøre noget

”My Law Story er også et projekt, hvor vi rusker de andre op, og siger: ‘Kom og vær med, vi har brug for at gøre det her sammen.’ Det er også sådan, vi helst vil gøre det. Vi har ikke lyst til at sidde og bare være os, der taler om det her problem med os selv,” siger hun. Derfor er det vigtigt at pointere, at der er brug for et samarbejde på tværs af fakulteter, universiteter, og arbejdspladser. ”Vi kan ikke komme trivselsproblemerne til livs selv. Det er simpelthen et arbejde, der skal gøres i samarbejde med det øvrige samfund.”

mentale sundhed

k-news.dk

Mangfoldighed er vigtig, men vi spørger ikke vores medarbejdere om etnicitet

K-News har spurgt tre af landets største advokathuse, hvordan de forholder sig til Sabba Mirzas kritik og den igangværende debat om manglende kulturel mangfoldighed i branchen. Både hos Bech-Bruun og Kromann Reumert mener man, at diskussionen om mangfoldighed er vigtig. Hos Bruun Hjejle ønsker man ikke at kommentere på emnet. “Vi mener, at mangfoldighed i et bredere perspektiv er et vigtigt tema – både for advokatbranchen og øvrige erhvervsliv samt for samfundet generelt. Derfor er det godt, at Sabba Mirza sætter spot på kulturel diversitet og på den måde er med til at præge udviklingen i en positiv retning”, siger Sumea Mujnovic, Senior People & Development Manager og rekrutteringsansvarlig hos Kromann Reumert i Aarhus, og Birgitte Brix Bendtsen, Head of People and Development hos Kromann Reumert.

Sabba Mirza My Law Story

k-news.dk

Der er virkelig få advokatkontorer, som har et eksplicit fokus på diversitet

“I løbet af det sidste års tid har jeg som direktør for My Law Story været i kontakt med rigtig mange danske advokatkontorer. Jeg må ærlig talt indrømme, at der er lang vej endnu. Det er virkelig få advokatkontorer, som har et eksplicit fokus på diversitet og som har tænkt diversitet igennem i rekrutteringsprocessen. Det er ærgerligt, for hvis man kommer forbi Det Juridiske Fakultet, vil man blive mødt af et studiemiljø med stor mangfoldighed i både kulturer og etniciteter. Det handler om at gøre den danske advokatbranche opmærksom på det potentiale, der ligger i ansættelse af jurister med forskellige baggrunde”, siger hun.

Poul Hauch Fenger

dreyersfond.dk

Mere juravideo

Målet var at nå ud til 200.000, og nu er My Law Story’s videoer set over 400.000 gange. Det viser, at relevant indhold er værd at satse på.

dreyersfond.dk

Arbejdsglæde til advokater

Med en mission om at øge trivsel og arbejdsglæden blandt jurastuderende og advokater skaber My Law Story events og videoer, hvor anerkendte brancheprofiler deler deres erfaringer. Dreyers Fond støtter produktionen af videoer, der er gratis tilgængeligt for alle, og indtil videre er nået ud til 80.000 mennesker via sociale medier.

ombudsmanden

uniavisen

My Law Story. Ombudsmanden talte fra hjertet om jura

Karrierevalg — En ny forening på Jura vil hjælpe de studerende med at vælge karriereretning via dialog med juridiske rollemodeller. Ombudsmanden lagde vejen forbi Søndre Campus som den første.