presse

Der er en stor opmærksomhed omkring My Law Story. Vi er modige, innovative og ambitiøse. I det følgende kan du læse flere artikler om os. Du er også velkommen til at kontakte os for et interview. Skriv i så fald til contact@mylawstory.org

Børsen_4

Borsen.dk

34-årig advokat sagde op for at få et mere balanceret arbejdsliv – og han er ikke alene om det ønske

Sabba Mirza efterspørger dels en større refleksion om indtjeningsmodellen, dels mere åbenhed. Blandt andet mente 50 pct. af jurister i advokatbranchen i Karnovs rapport sidste år, at mental sundhed var et tabu i branchen, og kun 11 pct. mente, der blev gjort nok for mental sundhed.
“Det, jeg hører, er, at advokater og advokatfuldmægtige ikke ønsker at tale åbent om trivsel. Det, der holder dem tilbage, er, at Danmark er et lille land, og den juridiske branche er lille. Og det kunne jo være, at man ville vende tilbage, hvis man forlader et sted. De ser det som shittalking, selvom det måske bare er en ærlig mening om en dårlig oplevelse på en arbejdsplads. De tror, de beskytter sig selv, og så kan vi jo blive ved med at tale om den dårlige trivsel, uden at der sker noget,” siger hun og fortæller, at hun for nyligt havde en dialog med en advokatfuldmægtig fra et stort kontor.

danskindustri.dk

Sådan får du et mere balanceret iværksætterliv

Du har sikkert hørt, at det at være iværksætter ikke er et job men en livsstil. Måske er du enig, men selv for medarbejderne i en startup skal arbejdslivet være bæredygtigt.

My Law Story er en iværksættervirksomhed, hvis produkt sætter det bæredygtige og balancerede arbejdsliv i centrum. Her deler stifteren Kumm Sabba Mirza erfaringer og råd om at skabe et arbejdsliv og en arbejdsplads i balance.

 

advokatwatch.dk

Jurafirma indgår samarbejde med Kammeradvokaten

Poul Schmith/Kammeradvokaten bliver ny samarbejdspartner hos My Law Story, der arbejder for diversitet i advokatbranchen og for trivslen blandt jurastuderende.

Samarbejdet indebærer blandt andet, at advokat hos Kammeradvokaten Sofie Schrøder-Andreasen laver en såkaldt digital learning feature inden for obligationsretten, skriver My Law Story på Linkedin.

Dlapiper.com

Samarbejde med My Law Story

“Ligestilling og diversitet er blandt de gennemgående agendaer for My Law Story’s aktiviteter – agendaer vi i DLA Piper ønsker at sætte endnu større fokus på.” 

My Law Story

advokatwatch.dk

Jurastuderende om formandsskifte i Bech-Bruun: "Det virker meget forfriskende"

“Med formandsposten til Anne sender Bech-Bruun et stærkt signal om, at de arbejder aktivt på at styrke diversiteten  ikke blot i partnerkredsen men også i topledelsen. Respekt for det,” siger Sabba Mirza i en kommentar til AdvokatWatch.

advokatwatch.dk

Endnu et advokatfirma bliver sponsor for jura-startup

Mazanti-Andersen indgår en sponsor- og samarbejdsaftale med iværksætterfirmaet My Law Story, skriver parterne på Linkedin.

My Law Story, der blev stiftet i 2018 af Sabba Mirza, arbejder blandt andet for diversitet i branchen og for at styrke trivslen blandt jurastuderende og jurister, og den indsats vil Mazanti-Andersen “bakke op om og sætte endnu større fokus på”, skriver advokatfirmaet.

advokatwatch.dk

Diversitetsdebatten i den juridiske branche nåede i denne uge Christiansborg

Kvindelige jurister skal springe over vaskemaskiner på deres karrierevej, mens mænd har fri passage. Sådan lød det blandt andet torsdag, da debatten om diversitet i advokatbranchen fandt vej til Christiansborg.

Selvom der er bred enighed om, at der mangler ligestilling og diversitet i særligt toppen af den juridiske branche, står det sløjt til. Det blev endnu engang slået fast til en konference torsdag, der blev afholdt af den juridiske iværksættervirksomhed My Law Story.

uniavisen.dk

Hun formidler retshistorien i små film med Ditlev Tamm

Sabba Mirza, der er fra Københavns Universitet, har udviklet et videokoncept, hvor en dygtig formidler behandler et emne inden for den til tider kringlede jura på et kvarters tid. Videoerne er målrettet de cirka 950 førsteårsstuderende på Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet, men mange andre har haft lyst til at se med:
»På Facebook kan jeg se, at den første serie om retshistorie fra 2020 er blevet set af over. Det siger noget om interessen og behovet for digital videoformidling af juridiske fag,« siger Sabba Mirza.

 

Sabba Mirza

advokatwatch.dk

Jura-startup får stort advokatfirma som hovedsponsor

Den juridiske iværksættervirksomhed My Law Story får advokatfirmaet DLA Piper som hovedsponsor, skriver begge parter på Linkedin.

My Law Story, der er stiftet af Sabba Mirza i 2018, arbejder blandt andet for diversitet i branchen og for at styrke trivslen blandt jurastuderende og jurister.

 
Sabba Mirza

advokatwatch.dk

Alt blev aflyst hos jura-startup: "Den første tanke var, at det her overlever vi slet ikke"

Der var lagt op til et af årets store begivenheder for iværksættervirksomheden My Law Story, da firmaet havde inviteret over 100 jurastuderende til event hos Gorrissen Federspiel 18. marts.

Men da statsminister Mette Frederiksen (S) få dage forinden lukkede Danmark ned, trak det med et slag tæppet væk under arrangementet.

 

djoefbladet.dk

De studerende havde det så skidt, at Sabba måtte gøre noget

”My Law Story er også et projekt, hvor vi rusker de andre op, og siger: ‘Kom og vær med, vi har brug for at gøre det her sammen.’ Det er også sådan, vi helst vil gøre det. Vi har ikke lyst til at sidde og bare være os, der taler om det her problem med os selv,” siger hun. Derfor er det vigtigt at pointere, at der er brug for et samarbejde på tværs af fakulteter, universiteter, og arbejdspladser. ”Vi kan ikke komme trivselsproblemerne til livs selv. Det er simpelthen et arbejde, der skal gøres i samarbejde med det øvrige samfund.”

k-news.dk

Mangfoldighed er vigtig, men vi spørger ikke vores medarbejdere om etnicitet

K-News har spurgt tre af landets største advokathuse, hvordan de forholder sig til Sabba Mirzas kritik og den igangværende debat om manglende kulturel mangfoldighed i branchen. Både hos Bech-Bruun og Kromann Reumert mener man, at diskussionen om mangfoldighed er vigtig. Hos Bruun Hjejle ønsker man ikke at kommentere på emnet. “Vi mener, at mangfoldighed i et bredere perspektiv er et vigtigt tema – både for advokatbranchen og øvrige erhvervsliv samt for samfundet generelt. Derfor er det godt, at Sabba Mirza sætter spot på kulturel diversitet og på den måde er med til at præge udviklingen i en positiv retning”, siger Sumea Mujnovic, Senior People & Development Manager og rekrutteringsansvarlig hos Kromann Reumert i Aarhus, og Birgitte Brix Bendtsen, Head of People and Development hos Kromann Reumert.

k-news.dk

Der er virkelig få advokatkontorer, som har et eksplicit fokus på diversitet

“I løbet af det sidste års tid har jeg som direktør for My Law Story været i kontakt med rigtig mange danske advokatkontorer. Jeg må ærlig talt indrømme, at der er lang vej endnu. Det er virkelig få advokatkontorer, som har et eksplicit fokus på diversitet og som har tænkt diversitet igennem i rekrutteringsprocessen. Det er ærgerligt, for hvis man kommer forbi Det Juridiske Fakultet, vil man blive mødt af et studiemiljø med stor mangfoldighed i både kulturer og etniciteter. Det handler om at gøre den danske advokatbranche opmærksom på det potentiale, der ligger i ansættelse af jurister med forskellige baggrunde”, siger hun.

dreyersfond.dk

Mere juravideo

Målet var at nå ud til 200.000, og nu er My Law Story’s videoer set over 400.000 gange. Det viser, at relevant indhold er værd at satse på.

dreyersfond.dk

Arbejdsglæde til advokater

Med en mission om at øge trivsel og arbejdsglæden blandt jurastuderende og advokater skaber My Law Story events og videoer, hvor anerkendte brancheprofiler deler deres erfaringer. Dreyers Fond støtter produktionen af videoer, der er gratis tilgængeligt for alle, og indtil videre er nået ud til 80.000 mennesker via sociale medier.

uniavisen

My Law Story. Ombudsmanden talte fra hjertet om jura

Karrierevalg — En ny forening på Jura vil hjælpe de studerende med at vælge karriereretning via dialog med juridiske rollemodeller. Ombudsmanden lagde vejen forbi Søndre Campus som den første.