Corporate membership

En øget diversitet og trivsel blandt medarbejdere styrker din virksomheds omdømme og giver dig en bedre mulighed for at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Giv dine medarbejdere et medlemskab af vores netværk og/eller medlemsklub og oplev talentet blomstre i din virksomhed.

Som medlem af et valgfrit netværk bliver dine medarbejdere inviteret til 4-5 netværksmøder om året. Alle møderne ligger efter kl. 18.00, medmindre andet bliver oplyst. Vi sørger for spændende oplæg, vidensdeling, networking og lettere forplejning. Som medlem af et netværk får dine medarbejdere adgang til My Law Story Club – et digitalt univers med over 250+ videoer om personlig og faglig udvikling.

Pris for medlemskab af et netværk er 1000DKK/årligt pr. medarbejder. Prisen er inkl. moms.   

Du kan også vælge kun at købe medlemskab til My Law Story Club med adgang til det digitale univers med 250+ videoer. Prisen er i så fald 1188DKK/årligt pr. medarbejder. Priserne er inkl. moms.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at vælge netværk og medlemskaber, så de passer til dine medarbejderes behov. Send en e-mail til os på contact@mylawstory.org