Bliv medlem

My Law Story Club er et fællesskab for alle, som ønsker en bæredygtig karriere

En stor del af vores liv bliver brugt på at arbejde. Derfor skal vi have det godt på vores arbejdspladser. Vi skal trives. Vi skal føle os inkluderet. Begynd din karriererejse sammen med os.

My Law Story har sit eget medieproduktionsteam. Vi producerer content til vores medlemsklub, der styrker din forståelse for og position på arbejdsmarkedet. Lige nu kan du se over 250+ videoer; The Talks, faglige serier, virksomhedsportrætter og Exclusive Content om mental og fysisk sundhed. Vi udgiver nye videoer hver uge. Som medlem af et af vores netværk har du adgang til hele vores videosamling samt til vores blogs. Du modtager også nyhedsmails om kommende events og konkurrencer.

Du kan vælge et basic medlemskab af My Law Story Club med adgang til det digitale univers med 250+ videoer. Prisen er i så fald 49DKK/md. for studerende og 99DKK/md. for andre.

Hvis du derimod vælger at blive medlem af et af vores netværk, får du hele videosamlingen med i prisen. Et medlemskab af netværk koster mellem 500-1000DKK/årligt. Se under ‘Netværk’ og vælg det netværk, der passer dig. 

Bliv medlem

Adgang til 250+ videoer
kr 49 Pr. Måned
  • Invester i din fremtid
Studerende

Bliv medlem

Adgang til 250+ videoer
kr 99 Pr. Måned
  • Invester i din fremtid
ALLE ANDRE

Invester i din fremtid