Join our movement

My Law Story streaming
- your access to legal knowledge

Med et medlemskab af My Law Story streaming får du adgang til et videobibliotek med over 300 videoer om faglig om personlig udvikling.

Lige nu kan du se undervisningsserier i de fleste juridiske fag på bacheloruddannelsen. Serierne er populære blandt jurastuderende, fordi de kan bruges som supplement til den almindelige undervisning og i forbindelse med eksamensforberedelse.

Herudover kan du se en række interviews ‘Personal Talks’ og ‘Legal Talks’ med fremtrædende jurister, som fortæller om deres studietid, karriere, fagområder og om op- og nedture i livet. 

I samarbejde med juridiske virksomheder har vi også udarbejdet virksomhedsportrætter, som giver et dybtgående indblik i livet som jurist på forskellige arbejdspladser. 

Exclusive Content er en feature med serier om juridiske emner, som styrker din samfundsforståelse. 

Vi har vores eget produktionsteam, som udvikler features målrettet jurastuderende og jurister. I vores konceptudvikling tager vi udgangspunkt i studietrivselsundersøgelser og samtaler med dygtige fagfolk fra den juridiske branche.  

Det koster 49DKK at være medlem af vores lærings univers. Der er ingen binding, så du kan til altid opsige dit medlemskab ved at sende en e-mail til contact@mylawstory.org

Bliv medlem

Adgang til 300+ videoer
kr 49 Pr. Måned
Ingen binding
  • Digital Legal Learning
  • Personal Talks
  • Legal Talks
  • Jur. Life
  • Exclusive Content

Invester i din fremtid