Events

Faglige og sociale events der giver mening

Deltag i vores populære events og mød mennesker, som er relevante for dit faglige og sociale netværk. Vores events bliver afholdt på forskellige arbejdspladser i Danmark.

Når du deltager i vores events ved fysisk fremmøde, får du mulighed for at komme helt tæt på de mennesker og virksomheder, som er vigtige for dig. Vi plejer at have en Q&A session til vores events, så du også får mulighed for at stille spørgsmål til gæsten.

Vi bestræber os på at holde hybrid events, så du også kan deltage online, hvis det ikke er muligt for dig at deltage ved fysisk fremmøde.

Diversitetsmiddag

Pris :

Gratis

Hvor

Kosmopol

Lokale

Henvend dig i receptionen

Hvornår

D. 8. september 2022

Menneskerettigheds-diplomati

Pris :

25kr

Hvor

Udenrigsministeriet

Lokale

Henvend dig i receptionen

Hvornår

D. 6. september 2022

Kvinde i advokatbranchen - Marlene Winther Plas

Pris :

Gratis

Hvor

DLA Piper Denmark

Oslo Plads 2, 2100 Ø

Lokale

Henvend dig i receptionen

Hvornår

22. marts, kl. 17-19:30

Er det slut med at kalde Danmark et foregangsland, når det kommer til ligestilling? Det mener World Economic Forum i rapporten ’Global Gender Gap Report 2021’.
 
Hvordan forholder det sig i advokatbranchen? Hvordan er det at være kvinde og advokat i Danmark?
Det skal vi høre mere om, når Marlene Winther Plas, partner ved DLA Piper fortæller om sin egen karriere i branchen og udfordringerne anno 2022.
My Law Story inviterer alle interesserede til en spændende eftermiddag, som byder på personlig samtale og lækker forplejning.
Kom og deltag i samtalen og mød jurastuderende og jurister, som ønsker en reel forandring i branchen og som gerne vil tale om det.
Det er gratis at deltage i eventet, men tilmelding er nødvendig.
faisal masjid

Besøg på den pakistanske ambassade

Pris :

Gratis

Hvor

Valeursvej 17, 2900 Hellerup

Lokale

Lokaleoplysninger kommer senere

Hvornår

1. marts, kl. 17-18:30

Kom med på den pakistanske ambassade til en ‘personal talk’ med ambassadøren Ahmad Farooq.

Vi skal høre om landet og mulighederne for turisme. Vi skal tale om pakistansk udenrigspolitik, kultur og økonomi. Vi bliver også klogere på bilaterale aftaler mellem Danmark og Pakistan.

Dette event er det første i rækken af flere events, vi kommer til at holde i forbindelse med vores kommende netværk ‘Legal Network on International Law’. Netværket vil max have plads til 20 deltagere. Vi offentliggører tilmeldingen til netværket og indholdet på denne side og på vores SoMe, så bliv ved med at følge os.

Det er gratis at deltage i eventet, men du skal huske tilmelding via link. Ambassaden sørger for forfriskninger.

Hvordan er det at arbejde som advokat hos Danske Bank?

Pris :

40 dkk

Hvor

Hovedkontoret til Danske Bank, Holmens Kanal 2-12, 1092 København K

Lokale

Lokaleoplysninger kommer senere

Hvornår

8. september 2021

Corona

I tilfælde af corona-restriktioner bliver eventet afholdt virtuelt og I vil i så fald modtage et link til Zoom på e-mail. 

Hvordan er det at arbejde som advokat i Danske Bank?

My Law Story inviterer vores medlemmer til et spændende event hos Danske Bank. Mød Mudassar Amin i en ’Personal Talk’ om livet som advokat i en branche, hvor han til daglig arbejder inden for segmentet Large Corporates & Institutions. Til eventet vil vi spørge ind til Mudassar’s arbejdsopgaver, mulighederne for at komme til at arbejde i Danske Bank og hvad hans arbejdsplads gør for at styrke medarbejdernes trivsel. 

Mudassar er uddannet advokat i Norge, hvor han har arbejdet hos Danske Bank siden 2019, først i bankens filial i Norge. Han er for nylig flyttet til Danske Banks hovedkontor i Danmark. Vi vil også spørge Mudassar om livet som jurastuderende i Norge, hvilke omvæltninger han har oplevet ved at flytte til et nyt land, og om han har fundet sig til rette i Danmark. Der bliver også mulighed for, at I kan stille Mudassar spørgsmål.

Hvis der indtræder et forsamlingsforbud, afholder vi eventet online. 

Konference | Kønsdiversitet i advokatbranchen | Fra gode intentioner til handling

Pris :

gratis

Hvor

DLA Piper Denmark

Hvornår

22. september 2021 kl. 17-20

Lokale

Oslo Plads 2 Østerbro

I samarbejde med DLA Piper Denmark inviterer My Law Story til en konference om kønsdiversitet i advokatbranchen.

Alle i den juridiske branche er enige om, at vi skal styrke kønsdiversiteten. Nu er det tid til at tage det næste skridt og bevæge os fra gode intentioner til handling. Hvordan opnår vi en mere ligelig kønsfordeling i ledelseslagene i advokatbranchen?

Deltag i konferencen og bliv klogere på de største barrierer for kønsmæssig ligestilling i advokatbranchen, og hvilke konkrete handlinger, der skal til for at skabe en reel forandring på området.

Konferencen indledes med et dobbeltinterview, hvor managing partner i DLA Piper Martin Lavesen og dir. for My Law Story Sabba Mirza har en samtale om køn, ligestilling og ambitioner i den juridiske branche.

Efter samtalen fortæller Mette Fjord Sørensen, Underdirektør i Dansk Industri, hvordan dansk erhvervsliv ud fra 16 konkrete principper vil arbejde for større lighed, retfærdighed og diversitet.

Konferencen fortsætter med en paneldebat med følgende deltagere:

Andrew Hjuler Crichton, Generalsekretær, Advokatsamfundet
Rikke Bräuner, HR Director, Economics (tidl. Nordic HR Director, EY)
Paula Grønlund, advokat og partner, Bruun & Hjejle
Negin Nadar, Jurastuderende, Det Juridiske Fakultet, KU
 
Vi byder på forplejning til alle deltagere.
Gitte

Powerkvinde og partner - Gitte Lansner

Pris :

Gratis

Hvor

Gorrissen Federspiel

Hvornår

D. 6. oktober 2021

Lokale

Axeltorv 2

1609 København

Vores næste personlige samtale bliver afholdt hos Gorrissen Federspiel, hvor vi skal tale med advokat og partner Gitte Lansner. Vi skal bl.a. tale med Gitte om kønsdiskrimination i advokatbranchen, hvorfor en kvinde skal vælge sin mand med omhu, og ikke mindst hvordan man sætter grænser på arbejdspladsen for arbejdstid, når man også skal have et familieliv til at fungere.

Efter samtalen med Gitte gentager vi successen fra vores seneste event med Ledernes Hovedorganisation og inviterer stress-coach Mads Sebbelov til et oplæg om ensomhed blandt studerende.

Eventet slutter med et mindre oplæg af en stud. jur. fra Gorrissen Federspiel, som vil opdatere dig på, hvordan du kan blive en del Gorrissen teamet og hvordan det er at være stud. jur. i huset.
 
Der bliver rig mulighed for networking til forplejning efter det sidste oplæg. 

Drabssager | Forurettede | Efterforskning

Bliv klogere på, hvorfor vi alle både frygter og fascineres af det menneskelige mørke.

I samarbejde med Center for Interdisciplinære Retlige Studier (CIS) inviterer vi til et spændende event med fokus på drabsforbrydelser samt straffesagens hovedfigurer: gerningspersonen og forurettede.

Eventet indledes med et oplæg, hvor Lektor Ida Helene Asmussen giver os mulighed for at opleve retssystemet med forurettedes øjne.

Herefter har vi en Personal Talk med tidligere drabs- og rejseholdschef Bent Isager-Nielsen, hvor vi bl.a. skal tale om ’det perfekte mord’, ’de syv dødssynder’ og ’drab der giver mening’. 

I løbet af samtalen kommer vi også ind på de forskellige typer mordere: ’lystmordere’, ’seriemordere’ og ’massemordere´. Bent trækker på sine egne erfaringer som efterforsker og fortæller om sager, han har været med til at opklare, eller som han har fulgt fra sidelinjen helt op til i dag.
 

Pris :

Gratis

Hvor

Det Juridiske Fakultet, KU.
Karen Blixens Plads 16 2300
 

Lokale

Nana Berg Auditoriet. Forelæsningslokale 9A.1.01

Hvornår

Onsdag d. 29. september 2021