My Law Story Networks

Vælg det netværk, der passer dig

I My Law Story Club tilbyder vi medlemskab af flere forskellige netværk med fokus på personlig og faglig udvikling. Vi holder netværksmøder hos virksomheder og ved offentlige myndigheder. Vi sørger for spændende oplæg, relevant vidensdeling og networking, så du er klædt på til at have det godt med dine karrierevalg og dit arbejde. Som medlem af et netværk bliver du inviteret til 4-5 netværksmøder om året. Alle møderne ligger efter kl. 18.00, medmindre andet bliver oplyst.

Priserne på medlemskab af de enkelte netværk koster mellem 500-1000DKK/årligt og inkluderer adagang til vores medlemsklub, hvor du kan se 250+ videoer om personlig og faglig udvikling. Du modtager flere oplysninger om dit netværk, lige så snart du har tilmeldt dig.

Er du en virksomhed og har lyst til at støtte op om vores netværk, så send en e-mail til contact@mylawstory.org. 

Network on International Law and Relations

Interesserer du dig for folkeret, internationale relationer og diplomati? Har du lyst til at blive klogere på centrale emner som bl.a. ’konflikter mellem stater’, ’rettigheder og pligter for den suveræne stat’, ’betydningen af statsborgerskab’, og ’diplomatisk immunitet’? Så kan du nu blive medlem af My Law Storys helt nye netværk, som er for alle interesserede.

I løbet af efterår 2022 og forår 2023 kommer vi på spændende ambassadebesøg, på besøg i Udenrigsministeriet og på forskningsbesøg. Vi møder diplomater, forskere og eksperter. Gennem netværket møder du ligesindede, som lige som dig ønsker at få et større indblik i feltet. Du får ekspertviden fra praktikere, og bliver herved klædt på til en international karriere med fokus på diplomati.

Programmet for netværket er lige på trapperne. Det bliver sendt til dig på mail, når du er blevet tilmeldt. Vi arbejder lige nu på at finde en sponsor til netværket, så det kan blive gratis at blive medlem.
Pris: Medlemskab af netværket koster 600DKK/året (svarende til 5-6 netværksmøder).
Forventet opstart af netværk: Forår 2022. Se bort fra datoerne i tilmeldingsblanketten.

Vi samler juraen

5-6 netværksmøder om året
600 kroner
  • Vi samler juraen

Diversity and Inclusion (Law)

Har du også lyst til at blive klogere på, hvordan vi kan styrke diversiteten i den juridiske branche? Ønsker du at styrke din egen position i branchen? Så skal du blive medlem af dette netværk, som har fokus på individet i et fællesskab. 

Danske arbejdspladser har brug for talentfulde medarbejdere. Vi hjælper dig med at en adgang til arbejdspladser, som er diversitetsorienterede og for hvem diversitet og inklusion ikke bare handler om PR, men er en realitet i hverdagen.

I netværket får du mulighed for at engagere dig, skabe nye relationer, høre faglige oplæg, møde direktører, ledere og ansatte, som er klar til at møde dig. 

Vi afholder 4 netværksmøder om året hos udvalgte virksomheder. Du bliver således introduceret til en ny virksomhed hver gang.

Vi sørger for lettere forplejning. Netværket er både for erhvervsaktive og studerende.

Vi samler diversiteten

4 netværksmøder om året
500 kroner
  • Vi samler diversiteten

Network of Women in Law and Tech

Netværket er målrettet kvindelige jurister samt andre talentfulde kvinder,
som ønsker at blive en del af et fortroligt fællesskab, hvor de kan tale
åbent og ærligt om og blive klogere på tematikker som løn,
forfremmelse, karrieremuligheder, hindringer og worklife-balance.
Kvinder er desværre stadig underrepræsenteret i topledelsen af
virksomheder, og vi ønsker en dialog omkring disse emner. 

Vi har samlet en gruppe af power kvinder, som gennem oplæg, debat og networking vil inspirere og motivere dig til at tage styringen i din karriere.

Læs det fulde program: Network_Law_Tech_22  

Møderne starter kl. 18.00. Vi sørger for forplejning. 

Netværket er støttet af Deloitte og møderne bliver afholdt i deres domicil på Weidekampsgade 6, 2300 Københavns S.

Vi samler kvinderne

4 netværksmøder og en konference
600 kroner
  • Vi samler diversiteten