Vores historie

Fra et lille hjerterum for samtaler til en medievirksomhed, der leder mennesker og virksomheder til mere diversitet og trivsel.

Det startede med, at vores CEO Sabba Mirza, som forsker på Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet, blev opmærksom på mistrivsel blandt studerende. Hun mødte studerende, som led af præstationspres, var stressede eller simpelthen bare ensomme på studiet. Sabba foreslog en gruppe studerende at mødes en gang i mellem for at tale om de udfordringer, de oplevede på studiet. Samtidigt arrangerede Sabba events, hvor hun inviterede fremtrædende jurister til at besøge fakultetet og fortælle deres personlige historier om studietid og karriere. Samtalerne skulle inspirere og motivere de studerende til at reflektere over eget liv, så de kunne få det bedre.

Samtalerne blev optaget på video og lagt ud på de sociale medier. På ingen tid var My Law Story blevet en populær medieplatform, som blev fulgt af mennesker både inden for og uden for den juridiske branche. Gennem de personlige samtaler havde My Law Story taget hul på emner, som vedrører trivsel, diversitet og digitalisering. Emner som flere tusinde mennesker ønskede at se og høre mere om.

I My Law Story var vi sultne efter at fortælle flere historier, skabe større projekter og samle flere mennesker sammen i inkluderende fællesskaber. Derfor valgte Sabba at gå all-in med My Law Story, som i dag tilbyder en vifte af netværk, hvor mennesker kan møde hinanden. My Law Story har sit eget produktionsteam og vi producerer mediecontent med fokus på trivsel og diversitet målrettet mennesker, som ønsker en bæredygtig karriere. Vores content kan ses på vores medlemsklub og på vores sociale medier.

Mediedirektør, forsker, producer og iværksætter

Kumm Sabba Mirza

STIFTER & DIREKTØR

Vi nytænker juraen. Vi samler diversiteten. Vi styrker trivslen.”

Sabba Mirza

Stifter og CEO Sabba Mirza er kreativ, nytænkende og modig. På få år har hun udviklet en enkelt idé om mere fællesskab og trivsel til en veletableret virksomhed, som både tænker i netværk og tv.

I sit arbejde kombinerer Sabba viden med mennesker, trivsel, diversitet og digitalisering. Hun udvikler koncepter, som er spot on både nationalt og globalt. Gennem sit arbejde inden for den juridiske branche har Sabba tilegnet sig en unik viden og erfaring om diversitetsfremmende initiativer og trivselsskabende studie- og arbejdsmiljøer. Sabba holder foredrag og rådgiver ledere i, hvordan de kan gøre deres arbejdspladser mere attraktive og bringe deres medarbejderes fulde potentiale og talent i spil. Det skaber værdi og sund økonomi for virksomheder.  

Sabba Mirza er uddannet jurist og ph.d. fra Københavns Universitet (2012, 2017) og postdoc fra Max Planck Institute of Law & Anthropology (2021). Hun har tidligere arbejdet ved Domstolsstyrelsen, Folketinget og Rigspolitiet.

For meget mere My Law Story kan du blive medlem her. Du kan også følge os på Facebook, Linkedin, YouTube og Instagram.

Samarbejdspartnere

Advisory board: