Vejledning

Specialevejledning og bachelor-rapport vejledning

Få professionel vejledning og feedback på:
– Specialeskrivning 
– Bachelor-projekt
– Juridisk opgave

Forud for vejledningen har du mulighed for at sende en e-mail til os med de relevante problemstillinger, du ønsker at tale om til vejledningen. Vores vejleder møder dig således velforberedt, så du får mest muligt ud af vejledningen.

Pris ikke-medlem af My Law Story Club 1000 kr. pr. vejledningstime. 
Medlemspris 900 kr. pr. vejledningstime.

Rabatkoderne får du med velkomstbrevet fra os, som du modtager ved tegning af abonnement.

Du har mulighed for at få vejledning både om formiddagen og om aftenen. Hvis du ikke kan finde en tid i vores kalender, som passer dig eller du har brug for akut hjælp, er du velkommen til at sende en e-mail til os på contact@mylawstory.org. Så hjælper vi dig på bedst mulig måde.

Vejledning

900 Dkk Fra
  • Specialevejledning
  • Bachelor-rapport
  • Opgave vejledning

Hvad tidligere studerende skriver om os

"Jeg har benyttet mig af My Law Storys kompetente vejledere, i forbindelse med mit BA-projekt i arbejdsret. Jeg oplevede lange svartider i forbindelse med min egen vejleder fra universitetet, hvilket gjorde det svært at komme videre i skriveprocessen. Derfor var det rigtig rart med hurtigt svar og feed-back fra Sabba, der var min vejleder. Sabba mødte altid velforberedt op og kom med uvurderlig sparring og feed-back i forhold til de ting jeg ønskede vejledning til. Jeg er meget tilfreds med resultatet og vil helt sikkert benytte mig af My Law Storys vejledere en anden gang".

Louise BA. Jur.

"Sabba var min specialevejleder på Københavns Universitet og jeg kan give hende min bedste anbefaling. Hun var engageret fra start til slut og hjalp til at give mig det store overblik over specialeforløbet. Udover at være meget fagligt kompetent inden for strafferetten, så er hun også meget dygtig til, og fokuseret på, den juridiske metode. Det betød, at jeg fik et stort udbytte af hendes viden om metode, juridiske teorier og akademisk opgaveskrivning. Der var også gode praktiske råd at hente vedr. litteratursøgning, planlægning af forløbet mv. Herudover er Sabba bare et utroligt varmt og behageligt menneske og derfor en fornøjelse at arbejde sammen med".

Stine, KU