Netværk for diversitet

Vi samler diversiteten

Formålet med dette netværk er i fællesskab at styrke diversiteten i den juridiske branche og dermed også styrke den enkelte deltagers position i branchen. 

Mød mennesker, der ligesom dig, ønsker en arbejdsplads, hvor diversitet og inklusion ikke bare handler om PR, men er en realitet i hverdagen.
I netværket får du mulighed for at engagere dig, skabe nye relationer og høre faglige oplæg, møde direktører, ledere og ansatte, som arbejder for at styrke diversiteten.

Der er ingen tvivl om, at diversitet fylder stadig mere i den juridiske branche. De fleste er enige: Diversiteten skal styrkes. Spørgsmålet er imidlertid: Hvordan?
Bliv selv en del af svaret – bliv del af vores netværk for diversitet.

Vi afholder 4 netværksmøder om året. Møderne bliver enten afholdt tidligt om morgenen eller efter kl. 17 på spændende arbejdspladser. Netværket er både for erhvervsaktive og studerende.

Event program for 2021/22:

DLA Piper Denmark. Onsdag d. 15. september 2021 kl. 17.30-20.00.

Oplæg med Marie Valentin, diversitetskonsulent.

Kammeradvokaten. Onsdag d. 3. november 2021 kl. 17-20.

Oplæg med Laura Vilsbæk Olesen, Nyibestyrelsen.dk

Moalem Weitemeyer. Mandag d. 28. februar 2022 kl. 17-20. 

Mazanti-Andersen. Onsdag d. 11. maj 2022 kl. 17-20.  

Til det første netværksmøde byder medlemmerne selv ind med ønsker til aktiviteter for de kommende møder. Vi mener, at medindflydelse i netværket skaber de bedste betingelser for dets og din udvikling. Som medlem har du derfor mulighed for at præge aktiviteterne i netværket.
Pris: Medlemskab af netværket koster 500 kroner om året (svarende til 4 netværksmøder). 
Forventet opstart af netværk: september 2021.

Vi samler diversiteten

4 netværksmøder om året
500 kroner
  • Vi samler diversiteten.