Hvad gør vi?

My Law Story gentænker studieliv, karriere og hvordan vi kan få et afbalanceret arbejds- og privatliv, hvor mennesker trives.

Det gør vi bl.a. ved at bringe mennesker sammen i vores features som Personal Talk, Legal Talk, Jur. Life og Digital Legal Learning. Gennem åbne og ærlige samtaler med fremtrædende jurister og eksperter gør vi både erhvervsaktive og studerende klogere på strategier for det gode studie- og arbejdsliv. Vi sætter fokus på udfordringer, man kan forvente at møde på sin studie- og karrierevej. Vi taler om valg og fravalg og hvilke konsekvenser de forskellige beslutninger kan have for det enkelte menneske.

Ligestilling og diversitet er to vigtige kerneområder for os sammen med området for trivsel. Vi har dels et eksplicit fokus på ligestilling og diversitet i vores medieproduktion og dels udgør disse emner omdrejningspunktet for de projektsamarbejder, vi indgår. Temaerne i vores events afspejler også disse fokusområder. Vi samarbejder med studerende, forskere, politikere, erhvervsvirksomheder, organisationer mv. om at skabe et inkluderende samfund, hvor mennesket trives. 

Sabba Mirza My Law Story

Sabba Mirza

Bringing Law To New Heights

”Vi har mistet trivslen i jagten på fagligheden. Det er det, vi vil gøre op med”