Hvad gør vi?

My Law Story styrker livskvaliteten for mennesker, der ønsker en bæredygtig karriere.

En bæredygtig karriere er en karriere i balance. Det handler om at være bevidst om sin egen trivsel og om at arbejde et sted, hvor man føler sig inkluderet og anerkendt for sit arbejde. Det handler også om at have tid til mere end arbejde. 

My Law Story skaber denne livskvalitet hos mennesker bl.a. gennem vores netværk og inkluderende medieproduktion. Vi bringer mennesker sammen i fællesskaber, og gør dem klogere på strategier for det gode arbejdsliv. Vi sætter fokus på utraditionelle karriereveje, de gode relationer og ikke mindst, hvordan det er muligt både at have hjertet og hjernen med på arbejde.

Vi udvikler netværk og præsenterer medieproduktioner, som har diversitet og trivsel som omdrejningspunkt. Vi har et skarpt øje for, hvad der skal til for at skabe indbydende og personlige samtaler i fortrolige rum, til events og på tv.

Vores arbejde bygger på kommercielle partnerskaber, sponsoreret indhold, fondsstøttede projektsamarbejder, ligesom vi tilbyder skræddersyede diversitetsstrategier til virksomheder.

Sabba Mirza My Law Story

Sabba Mirza

Bringing Law To New Heights

”Vi har mistet trivslen i jagten på fagligheden. Det er det, vi vil gøre op med”